- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Rekli su mi da se možda neću probuditi“ – momak iz Bihaća se našao u smrtnoj opasnosti /video/

© Foto : ABA liga / Cedevita / Marin SušićDžanan Musa
Džanan Musa - Sputnik Srbija, 1920, 27.07.2022
Pratite nas
Naizgled duel koji liči na svaki drugi, kontakt kakvih ima mnogo tokom košarkaške utakmice mogao je 23-godišnjeg bosanskohercegovačkog igrača Džanana Musu da košta i života, ali je brzom reakcijom doktora uspeo da prevaziđe najveću životnu borbu.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Musa je igrajući za španski Breogan u aprilu ove godine doživeo tešku povredu dušnika, iako u prvi mah ništa nije izgledalo toliko ozbiljno.
„Odigrao sam celu utakmicu, doktor iz ekipe je smatrao da nije opasno, ali se posle čitanja analiza vratila ekipa od petorice doktora. Jedan od njih mi je rekao da je sve u redu, ali da se možda neću probuditi ako me puste da odem kući“.
Za deset minuta momak iz Bihaća je bio na operacionom stolu.
„Pokazali su mi snimak, rekli su mi da dišem sa bukvalno dva posto kapaciteta, da se dušnik u svakom momentu može zatvoriti i da mi neće biti spasa. Mislio sam da se neću izvući, poslao sam i oproštajne poruke saigračima. Mislio sam da se neću izvući“.
Probudio se na intenzivnoj nezi, među ljudima sa velikim problemima, za šta navodi da mu je bilo veoma morbidno i da je bio blizu scenarija da bude intubiran na više meseci.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala