- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Da li će bošnjačka politička elita prihvatiti sve Šmitove odluke? /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Večeras u vestima:
Poseta ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova Africi ima naglašeni prijateljski karakter i predstavlja potvrdu duboke emotivne, ali i ekonomske povezanosti Moskve i afričkih država, ocenjuju stručnjaci.
Sugestija američkog ambasadora Kristofera Hila da bi Vlada Srbije trebalo da bude prozapadna, ne samo da je mešanje u unutrašnje stvari zemlje, već i priznanje da SAD doživljavaju Srbiju kao okupiranu zemlju, kažu analitičari.
Iz Moskve poručuju da „Prehrambeni sporazum“ ne sprečava Rusiju da nastavi specijalnu operaciju u Ukrajini. „Gasprom“ smanjuje isporuke gasa „Severnim tokom“ na 20 odsto kapaciteta.
Takozvani visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini se sprema da nametne izborne promene. Da li će bošnjačka politička elita prihvatiti sve Šmitove odluke?
Saobraćajni kolapsi na aerodromima u Evropi i Sjedinjenim Državama. Zbog visokih cena karata i manjka letačkog osoblja, povratak železnici izgleda kao realna opcija, ocenjuju stručnjaci.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala