- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Tragična akcija hapšenja Narkoa de Narkosa, u padu vojnog helikoptera poginulo 14 osoba /foto, video/

© AFP 2023 / LUIS ROBAYO Helikopter Blek hok nadleće mesto gde su gerilci Revolucionih vojnih snaga Kolumibije izvršili napad.
Helikopter Blek hok nadleće mesto gde su gerilci Revolucionih vojnih snaga Kolumibije izvršili napad. - Sputnik Srbija, 1920, 16.07.2022
Pratite nas
Meksička mornarica saopštila je da je 14 ljudi poginulo, a još jedna osoba povređena kada se vojni helikopter „blek houk“ srušio na severu zemlje, u državi Sinaloa. Helikopter je učestvovao u hapšenju meksičkog narko-bosa Rafaela Kara Kvintera.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Ozloglašeni narko bos Rafael Karo Kvintero (poznat po nadimku Narko de Narkos) uhapšen je nakon što ga je pas tragač po imenu Maks pronašao kako se krije u gradu San Simon u meksičkoj državi Sinaloa.
U akciji hapšenja učestvovao je i mornarički helikopter "Blekhavk" koji se srušio tokom operacije pri čemu je stradalo 14 osoba koje su bile u letelici. Jedna osoba je teško povređena.
Mornarica je saopštila da je helikopter doživeo "nesreću" i da uzrok još nije utvrđen.
Predsednik Meksika Andres Manuel Lopez Obrador napisao je na Tviteru da se helikopter srušio neposredno pre sletanja, kao i da će nesreća biti istražena.
Na snimku hapšenja koje je objavila mornarica vidi se Rafael Karo Kintero zamućenog lica, obučen u farmerke, plavu košulju i široku jaknu, preneo je javni servis.
Za poznatim narko-bosom su izdata dva naloga za hapšenje – jedan je izdao meksički državni tužilac, a traže ga i Sjedinjene Američke Države.
Rafael Karo-Kvintero  - Sputnik Srbija, 1920, 16.07.2022
SVET
Uhapšen Narko de Narkos koga traže i SAD
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala