Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Gužve na granicama: Na Gradini se čeka satima

© Sputnik / Senka MilošUlazak u Bugarsku - granični prelaz Gradina.
Ulazak u Bugarsku - granični prelaz Gradina. - Sputnik Srbija, 1920, 03.07.2022
Pratite nas
Usled pojačanog saobraćaja tokom letnje sezone, na graničnim prelazima čeka se od 40 minuta do nekoliko sati.
Na auto-putu E-80, usled pojačanog priliva putničkih vozila formirana je kolona automobila od graničnog prelaza Gradina do zone portala Progon, saopštili su Putevi Srbije.
Ispred desne cevi tunela Pržojna Padina obustavljen je prolaz za sva vozila, navodi se u saopštenju od 13.45 časova.
Reporter RTS-a javlja da je ispred Dimitrovgrada formirana kilometarska kolona vozila, u tri trake, i da se čeka više od četiri sata.
Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila je 100 minuta, prenosi Tanjug.
Kako navode JP „Putevi Srbije“, na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu, zadržavanje za putnička vozila je 30 minuta. Na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putničke automobile je 40 minuta.
Na graničnom prelazu Jabuka, na ulazu, zadržavanje za putnička vozila je 40 minuta, a na graničnom prelazu Gostun, na izlazu, zadržavanje za 30 minuta.
Na graničnom prelazu Kotroman, na ulazu/izlazu, zadržavanje za putnička i teretna motorna vozila, i za autobuse je 45 minuta.
Za terena vozila na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje je 60 minuta, na Šidu 120 minuta, a na graničnom prelazu Batrovcima 60 minuta.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala