- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Marin Le Pen: Snabdevanje Ukrajine oružjem je na ivici učestvovanja u sukobu

© AP Photo / Thibault CamusMarin Le Pen
Marin Le Pen - Sputnik Srbija, 1920, 13.03.2022
Pratite nas
Snabdevanje Ukrajine oružjem na ivici je učestvovanja u sukobu u toj zemlji, rekla je kandidatkinja za predsednika Francuske Marin Le Pen.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Prikaži preko celog ekranaIzađi iz režima celog ekrana
Rat sa Rusijom bio bi visokog intenziteta i ne želim da Francuska učestvuje u njemu. Najbolji način da se pomogne Ukrajincima je da se postigne mir”, rekla je Le Pen za BFM televiziju.
Ona se osvrnula i na sankcije koje su Zapadne zemlje uvele protiv Moskve, rečima da se protivi restrikcijama koje će „načiniti francuski narod prvom žrtvom“. Posebno je istakla mogućnost zabrane uvoza ruskih energenata.
„Embargo na ruski gas i naftu imao bi kataklizmičke posledice za Francuze. Ne želim da žrtvujem Francuze, njihovu kupovnu moć, njihove poslove, francusku ekonomiju“, rekla je Le Pen, koja se smatra jednom od najozbiljnijih protivkandidata francuskom predsedniku Emanuelu Makronu na predstojećim izborima zakazanim za 10. april.
Grafit na kom su zastave EU i SAD - Sputnik Srbija, 1920, 13.03.2022
RUSIJA
Zapad u šoku i panici ali ključnog odgovora nema – šta dalje? /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala