- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Da li je moguće resetovanje odnosa Rusije i Amerike /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Rusija i NATO nemaju objedinjujuću agendu, poručila Moskva nakon saveta Rusija-NATO. Analitičari poručuju — SAD ne nameravaju da odustanu od svojih stavova samim tim resetovanje odnosa sa Rusijom neće biti lako.
Premijer Izraela Naftali Benet upozorava da će njegova zemlja zadržati „neograničenu slobodu“ da deluje protiv Irana. Istražujemo koliko je izraelski napad na Iran izvodljiv sa vojne tačke gledišta?
Do kraja januara u Rusiji bi trebalo da startuje pilot projekat uvođenja digitalne rublje. Analiziramo šta će to doneti Rusiji, a šta svetskoj ekonomiji?
Prvi zajednički javni frižider postavljen je u beogradskom naselju Dorćol. Hrana će biti dostupna onima kojima je najpotrebnija, a jedan od ciljeva je i da se ukaže na bespotrebno bacanje hrane, kažu organizatori.
Boravak Novaka Đokovića u imigracionom smeštaju, nakon što su mu australijske vlasti odbile vizu, razotkrio muke migranata u toj zemlji. Da li će srpski teniser doprineti da se bolje sagleda problem migranata na Zapadu?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala