- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Kako Amerika spinuje rusku invaziju na Ukrajinu /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Predsednici Rusije i SAD Vladimir Putin i Džozef Bajden će tokom današnje video-konferencije razgovarati pre svega o krizi u dijalogu ali i o najvažnijem pitanju za Moskvu – širenje NATO-a na Istok, poručuju iz Kremlja.
SAD koriste podatke svojih službi o navodnoj invaziji Rusije na Ukrajinu kao sredstvo ubeđivanja američkih saveznika o potrebi obuzdavanja Moskve. Ovo nije prvi put da američke službe izmisle neku pretnju, kažu analitičari.
Ako bi Zapad pokušao da organizuje međunarodnu konferenciju s ciljem izmene Dejtonskog sporazuma, ili da o istom trošku reši i pitanje BiH i pitanje Kosova, bilo bi prirodno da svoje izaslanike za Balkan imenuju i Rusija i Kina.
Novi gasovod od Rače do Banjaluke promeniće celokupnu ekonomsku i političku poziciju Republike Srpske i dolazi u pravom trenutku kada svi investitori traže gas kao jedan od ključnih energenata, kažu iz Banjaluke
Fabrike koje proizvode čuvene „Suhojeve“ i „Migove“ biće objedinjene u jednu kompaniju. Biće to snažan impuls razvoju avio-industrije u Ruskoj federaciji, ocenjuju stručnjaci.
Istražujemo, kako su minijaturne biološke mašine koje su stvorili naučnici u SAD, poznatije i kao „živi roboti“ ili „ksenoboti", počele same da se razmnožavaju?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala