- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Da li Erdogan želi veći uticaj na postsovjetskom prostoru /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Imenovanjem Baškima Jašarija, potomka Adema Jašarija, za novog komandanta Kosovskih bezbednosnih snaga, Priština šalje poruku da teroristička OVK i dalje postoji, tvrde politikolozi.
Od najava Viole fon Kramon da će Berlin menjati kurs prema Beogradu, mnogo je značajnije to što je Analena Berbok, buduća šefica diplomatije, u veoma dobrim ličnim odnosima sa Vjosom Osmani, upozoravaju stručnjaci.
Turska naoružava Kijev, a nudi se da bude mirotvorac između Rusije i Ukrajine. Da li na taj način Redžep Tajip Erdogan želi veći uticaj na postsovjetskom prostoru ili je reč o unutrašnjim političkim igrama?
Poljska ograničila humanitarnim organizacijama i novinarima pristup granici sa Belorusijom, gde se i dalje odvija migrantska kriza. Da je to Belorusija učinila, Brisel bi već uveo nove sankcije Minsku, kažu analitičari.
Zbog prevelikog interesovanja mladih za dobijanje besplatnih kuća na selu država izdvojila još para za tu namenu. Otkrivamo koji delovi Srbije su najinteresantniji i zašto?
Krizni štab odlučio da raspust neće biti pomeren – nove mere se uvode isključivo protiv putnika koji dolaze iz zemalja Južne Afrike. A mi otkrivamo kako je omikron, pored zdravstva, uticao i na kripto-tržište?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala