- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Tri zapadna scenarija protiv Banjaluke /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
U porti Crkve svetog Aleksandra Nevskog na Dorćolu otkrivena bista tom ruskom knezu, vojskovođi i svetitelju. On je naš najrođeniji, bližnji, rođen je u ruskom narodu, ali je isto voljen i u srpskom narodu, poručio patrijarh Porfirije.
Nakon pisma američkog državnog sekretara Entonija Blinkena predsedništvu BiH priča o tri zapadna scenarija protiv Banjaluke dobija na aktuelnosti. Između odustajanja od Deklaracije o interesima RS, sankcija i rata, analiziramo koji scenario je najpogubniji?
Borbe Jermenije i Azerbejdžana obustavljene nakon dva poziva ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua. Analitičari kažu – cilj eskalacije bio je da se Rusija uvuče u konflikt što predstavlja nastavak orkestriranog stvaranja pritiska na ruske granice.
Poseta hrvatskog premijera Andreja Plenkovića Kosovu pokazala je da Zagreb ne podržava samo takozvanu nezavisnost, već i da će se angažovati u nekim specifičnim oblastima kao što je vojna saradnja, tvrde stručnjaci
„Gugl klaud“, „Snepčet“ i „Fejsbuk“ ponovo pali na određeno vreme što je drugi put da se tako nešto dogodi u dva meseca. Otkrivamo – šta su mogući uzroci sve češćih padova društvenih mreža i čet aplikacija?
Može li sportski uspeh da vrati i podigne kolektivno samopouzdanje nacije, da učini da se osetimo jačim, u rangu sa „velikim“, pa i većim od njih?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala