- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Da li je pokušano naoružavanje migranata na granici Belorusije i Poljske /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Sećanjem na žrtve svet obeležio Dan primirja u Prvom svetskom ratu. A mi istražujemo — na koji način se sve manipuliše istorijskim istinama o Srbima i kako je očuvati za naše buduće generacije?
Migrantska kriza na granici Belorusije i Poljske se ne smiruje. Aleksandar Lukašenko upozorava na pokušaje naoružavanja migranata, a Evropskoj Uniji poručuje da je spreman da zatvori tranzit gasa kao odgovor na moguće sankcije Minsku.
Makedonski premijer Zoran Zaev nakon poraza na lokalnim izborima podneo ostavku, a potom saopštio da će ipak ostati na toj funkciji kako bi pomogao da se održi parlamentarna većina. Odgovaramo — kako tumačiti ovaj potez Zaeva?
Susret Milorada Dodika i Redžepa Tajipa Erdogana pokazao da Turska, za razliku od zapadnih zemalja, pokazuje visok stepen razumevanja za položaj svih naroda koji žive u BiH, stoga Ankara može da bude objektivan posrednik u rešavanju problema, tvrde stručnjaci.
Vladika mileševski Atanasije u ekskluzivnom intervjuu za Sputnjik otkriva zašto je časni krst, koji je težak gotovo četiri tone i visok 11 metara, postavljen na brdu iznad manastira Mileševa?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala