Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Iznenada preminuo načelnik Zabele

CC BY-SA 4.0 / Vikipedija/Bojan Cvetanović / Kazneno popravni dom Zabela
Kazneno popravni dom Zabela - Sputnik Srbija, 1920, 08.11.2021
Pratite nas
Uprava za izvršenje krivičnih sankcija je saopštila da je iznenada, u svojoj 43. godini, preminuo načelnik Posebnog odeljenja Kazneno-popravnog zavoda Požarevac (Zabela) Goran Nenadović, koji je tu funkciju obavljao od trenutka kad je Posebno odeljenje otvoreno 2010. godine.
„Izgubili smo kolegu koga smo svi voleli i jednog od najvećih profesionalaca koji se nije štedeo u svom poslu sa mnogobrojnim rizicima koje je on nosio. Nenadović je bio, iznad svega, prijatelj na koga smo svi mogli da računamo u svakoj situaciji i zato ne postoje reči kojima bismo mogli da opišemo prazninu koju je ostavio iza sebe. Šta god da kažemo kako bismo ga opisali, malo je kad su u pitanju njegovi ljudski kvaliteti“, navedeno je u saopštenju.
Dodaje se da je Nenadović u svojoj dugogodišnjoj karijeri učestvovao u brojnim domaćim i međunarodnim projektima vezanim za izvršenje kazne zatvora u evropskim i svetskim okvirima i da se trudio da najbolje primere iz svetske prakse primeni prilikom pisanja brojnih zakonskih i podzakonskih akata u Srbiji, preneo je Tanjug.
„Voleo je svoju porodicu, sistem u kome je radio i fudbal i streljaštvo kojima je bio podjednako predan“, saopštili su Uprava za izvršenje krivičnih sankcija i kolektiv KPZ Požarevac (Zabela) i uputili najdublje i iskreno saučešće porodici Nenadović.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala