- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: SAD će se aktivno uključiti u rešavanje takozvanih „nezavršenih“ poslova u regionu /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Obeležavanjem Svete Petke u Srbiji počinje sezona slava. Lekari i crkveni velikodostojnici kažu da se treba prilagoditi epidemijskim uslovima i predstojeće slave obeležavati u najužem krugu.
Poruke Gabrijela Eskobara – o sankcijama pojedincima u BiH i o odnosima sa Srbijom – govore da će se SAD aktivno uključiti u rešavanje takozvanih „nezavršenih“ poslova u regionu, ocenjuju analitičari.
Iza ideje Bakira Izetbegovića da se sastane sa Aleksandrom Vučićem kako bi smirio situaciju u BiH – ne stoji dobra namera, već ideja da se stvari dodatno izdramatizuju, smatraju politikolozi.
Treći blok „Kostolca B“ biće među poslednjim termoelektranama na ugalj koju će Kina izgraditi u Evropi. Istražujemo – zašto Srbija i dalje gradi termoelektrane na ugalj dok Evropa pokušava da pređe na zelenu energiju?
Vanrednog profesora na Odeljenju za istoriju Filozofskog fakulteta, Miloša Kovića pitali smo zbog čega mu preti izbacivanje sa posla?
U okviru manifestacije „Dani slobode”, sutra će biti premijerno prikazan film „Gradonačelnik”, koji se bavi zaostavštinom Branka Pešića. Šta je to što Pešića izdvaja od drugih?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala