- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Strahovi južno od Ibra su mnogo veći /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Na Severu Kosova mirno nakon što su jutros upali specijalci i ranili jednu osobu. Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao sa predstavnicima Srba i poručio da je država uz njih ali da je važno sačuvati mir.
Strahovi južno od Ibra su mnogo veći, jer bi se eventualna eskalacija sukoba fatalno završila za 85 000 Srba i sve naše najznačajnije svetinje, poručio u emisiji Svet sa Sputnjikom predsednik Udruženja novinara Srbije Živojin Rakočević.
Hipersonične rakete „Cirkon“ će, kada budu predate vojsci, značajno povećati moć ruske Ratne mornarice I uticati na globalni odnos snaga. Američki mediji upozoravaju da predstavljau ozbiljnu pretnju nihovoj floti.
Pirateriji kao masovnoj pojavi devedesetih, danas se ozbiljno staje na put. Međutim, i dalje ima onih koji radije film pogledaju nedozvoljeno u kućnoj varijanti. Koga bi sve moglo da košta nesmotreno deljenje filma Toma?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala