- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Da li će Beograd odgovoriti na nove mere Prištine /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Priština uvela nove mere za robu iz centralne Srbije. To je deo albanske političke provokacije, kažu analitičari. Da li će Beograd primeniti reciprocitet?
Brisel priprema investicioni paket od oko 30 milijardi evra za Zapadni Balkan u narednih sedam godina. Da li je to kompenzacija za to što što zemlje regiona nisu dobile čvrste garancije za buduće članstvo u EU?
Beograd obeležava 60-tu godišnjicu prve konferencije Pokreta nesvrstanih - trenutak kada smo bili u centru svetske politike. Šta je najznačajnije nasleđe tog pokreta u odnosu na današnju situaciju?
Odluka NATO-a da protera ruske diplomate iz Brisela, samo dan nakon signala o otopljavanju odnosa s Moskvom, podriva šansu za normalizaciju. Potez Alijanse je nastavak tzv. politike obuzdavanja Rusije, smatraju ruski analitičari
Nauka posle čitavog veka istraživanja pobedila jednu od najvećih pošasti – malariju. Kakva je vakcina „Moskiriks“, i koliko je efikasna?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala