- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Šta znači za Srbiju tačka tri slovenačke deklaracije? /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Zamenik predsednika Vlade Rusije Jurij Borisov, koji je u poseti Beogradu, poručio da Srbija ni ove zime ne treba da brine – gasa će biti. Istražujemo, možemo li i dalje očekivati najpovoljnije cene ovog energenta?
Šta za nas znači tačka tri slovenačke deklaracije u kojoj stoji da se od zemalja Zapadnog Balkana očekuje da Evropska unija bude prepoznata kao glavni investitor i donator?
Republika Srpska najavila da će tražiti da joj se vrate sva ovlašćenja koja ima po ustavu i povući će saglasnost sa ugovora o vojsci, o indirektnim porezima i o Visokom sudskom savetu. Naš cilj nije urušavanje integriteta već vraćanje ustavnosti, poručio Milorad Dodik.
Ako Džefri Hovenier postane novi američki ambasador u Prištini, on će nemilosrdno sprovoditi postojeću agendu SAD vezanu za Kosovo i Metohiju, što se moglo videti i iz njegovog obraćanja Senatu, ocenjuju analitičari.
Zahtev za smenu ministra odbrane u Sarajevu najverovatnije neće biti izglasan, kažu stručnjaci, jer su političke prilike u Bosni i Hercegovini takve da nacionalne politike dominiraju nad pravnim odlukama
Međunarodni Dan prokupca 14. oktobra Srbija će obeležiti Nedeljom prokupca u restoranima i vinotekama širom zemlje. Prvi put ove godine i biciklistička trka kroz župske vinograde.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala