- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Zašto Francuska i Španija traže izmene pravila koja regulišu energetska tržišta EU /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Najava Prištine da će raspisati konkurs za regrutaciju 850 vojnika pokazuje da bi zajedno s policijom oni mogli da intervenišu u bilo kom delu Kosova i Metohije, upozoravaju vojni stručnjaci.
Odlaganje zajedničke vežbe Vojske Srbije i Oružanih snaga BiH na poligonu Manjača dodatno je destabilizovalo tu već podeljenu i političkim potresima poljuljanu zemlju, upozoravaju analitičari.
Francuska i Španija traže izmene pravila koja regulišu energetska tržišta EU, jer porast cena gasa i struje dodatno povećava račune građana i dovodi do novog „stezanja kaiša“ kod ljudi koji već trpe posledice pandemije kovida-19.
Prekid rada Fejsbuka i drugih platformi te kompanije na nekoliko sati pokazao je da ima mnogo zavisnika od društvenih mreža. Psiholozi nas savetuju - kako da sami sebe testiramo.
Britanski detektivi doputovali u Srbiju radi potrage za našim vrednim umetninama. Eksperte pitamo – šta tačno traže, a šta bi mogli da pronađu?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala