- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Da li će Amerika ceo svet povući u ambis /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik
Večeras u vestima:
Uprkos negiranju EU, predstavnik SAD na hitnom sastanku Beograda i Prištine u Briselu. Ovo je dokaz da će Amerika učestvovati u svim procesima vezanim za dijalog i intervenisati u duhu sopstvenih interesa, poručuju eksperti.
CIA iz Srbije evakuisala svog obaveštajca jer se ispostavilo da je zaražen takozvanim „havanskim sindromom”. Gotovo je sigurno da je on bio napadnut na nekom drugom mestu, a ne u Srbiji, tvrde stručnjaci za bezbednost.
Iz Amerike preti udarac finansijskim tržištima – ako Senat u naredna tri dana ne izglasa meru o gornjoj granici američkog duga, država prestaje da servisira dugovanja, što ceo finansijski svet povlači u ambis, tvrde stručnjaci.
U Srbiji opet preko 8.000 zaraženih dnevno. Kovid propusnice se i dalje razmatraju. A mi istražujemo – kako je Portugalija došla do toga da bude zemlja sa najviše vakcinisanih u Evropi?
Konferencija o kripto-svetu okupiće elitne stručnjake u Beogradu. Analiziramo – šta za Srbiju znači svetski blokčejn samit?
Nakon uzbudljivog i napornog leta, Bojana Milenković se iz dresa srpske ženske odbojkaške reprezentacije seli u Poljsku. Suza je bilo i tada i sada, ali ja sam izuzetno pozitivna osoba, poručila je ona u razgovoru za Sputnjik.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala