- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Crna Gora pred rekonstrukcijom Vlade – Krivokapić izneo nove ideje /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Crna Gora pred rekonstrukcijom Vlade – Krivokapić izneo nove ideje za buduća ministarstva. Bez zvaničnog predloga nećemo započinjati pregovore, poručuju iz Demokratskog fronta.
Komšić se obratio Generalnoj skupštini UN uprkos upozorenju Dodika da on u Njujorku boravi bez saglasnosti Predsedništva. Taj postupak će imati veće posledice po unutrašnju politiku u BiH, upozoravaju analitičari.
Američki predsednik pred UN, promovisao multilateralni pogled na svet, fokusiran na diplomatiju. Bajdenov govor delovao nadrealno, a umirujući ton dobronamernog dede iz komšiluka teško da je koga zavarao ocenjuju stručnjaci.
Broj novozaraženih kovidom 19 i danas premašio 7.000, raste i broj žrtava. A mi istražujemo – kakav to test na koronu razvijaju srpski naučnici, za koji se tvrdi da bi mogao da bude precizniji od PCR testiranja?
„Fejsbuk“ i „Rejban predstavili nove „pametne naočare“ koje snimaju sve što vidite. Da li je to samo još jedan „gedžet“ na tržištu, ili oprema za špijuniranje?
Darko Pančev u ekskluzivnom intervjuu za Sputnjik sumirao utiske crveno-belih iz prethodnih 15 godina i govorio o svim aktuelnostima u svetu fudbala.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala