- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Šta Stejt department traži od Prištine i Beograda /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Informacija da je premijer Crne Gore bio prisluškivan baca novu svetlost na događaje oko ustoličenja Joanikija, tvrde analitičari uz napomenu da je sada svima jasno da tamo nije bila po sredi priča ni o Cetinju, ni o srpstvu, ni o crnogorstvu.
G7 želi sebe da predstavi kao ključni svetski faktor u rešavanju otvorenih globalnih pitanja, što Avganistan jeste, a pozivom Rusiji i Kini žele da podele odgovornost, objašnjavaju stručnjaci.
Stejt department traži od Prištine i Beograda da nastave da se pridržavaju moratorijuma Vašingtonskog sporazuma koji je istekao 4. Septembra.
Banke izdale novo upozorenje – prevaranti putem „fišing“ metode pokušavaju da pokradu klijente. Objašnjavamo kako se zaštiti od onlajn prevare?
Stočarsku proizvodnju koja je u teškoj situaciji samo na kratak rok može da spasi povećanje premije za mleko, određivanje minimalne cene i prioritet stočara pri zakupu zemlje. Kako sprečiti krah stočarstva koji se približava?
Zbog čega je ekscentrični detektiv Herkul Poaro, zahvaljujući Agati Kristi, već sto godina sinonim za kvalitetnu kriminalističku prozu?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala