- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Menadžment RTCG traži izjašnjavanje zaposlenih koji su bili ispred Cetinjskog manastira

CC0 / pixabay / Manastir u Cetinju.
Manastir u Cetinju. - Sputnik Srbija, 1920, 02.09.2021
Pratite nas
Nakon verbalnog incidenta koji se juče dogodio u Cetinjskom manastiru u kome je učestvovala grupa građana, a među kojima se našla i ekipa Televizije Crne Gore, oglasio se menadžment Javnog servisa.
„Ekipa televizije Crne Gore (TVCG) nije juče bila na Cetinju kako bi pratila performans ispred Cetinjskog manastira, već je, kako je zavedeno u nedeljnom planu snimanja, angažovana na dosnimavanju materijala za dokumentarni program, za emisiju o Petru Zviceru.
Od ekipe dokumentarnog programa koja je bila na terenu dobili smo objašnjenje da je za juče bilo predviđeno snimanje pokrivalica ispred Cetinjskog manastira. Međutim, uvidom u programsko-produkcioni plan za ovu godinu, utvrdili smo da ta emisija nije planirana za snimanje i realizaciju.
Žao nam je što svako neodgovorno ponašanje pojedinaca dovodi do podizanja tenzija i ako je tome na bilo koji način doprinela Televizija Crne Gore. Očekujemo da će policija sprovesti objektivnu i nepristrasnu istragu, a RTCG će, svakako, tražiti izjašnjavanje zaposlenih uključenih u ovaj slučaj“, piše u saopštenju menadžmenta RTCG.
Pokušaj upada u Cetinjski manastir - Sputnik Srbija, 1920, 01.09.2021
Policija sprečila upad u Cetinjski manastir /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala