- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Analiziramo – šta možemo da očekujemo 5. septembra /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Stvari će se na Kosovu i Metohiji, sa bojkotom srpskih sudija, još više zakomplikovati, poručuju analitičari povodom reakcije srpske strane na presudu Ivana Todosijevića
U Crnoj Gori održava se sednica Saveta za bezbednost na kojoj se analizira bezbednosna situacija vezana za ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju. Analiziramo, šta možemo da očekujemo 5. septembra?
Zakon o zabrani negiranja genocida, koji je u BiH usvojen na inicijativu Incka je nametnut akt koji nema veze sa genocidom, kaže član Nezavisne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u Srebrenici Stiven Mejer.
U Avganistanu se nastavlja haos, posebno na aerodromu u Kabulu odakle se evakuišu američki vojnici i njihovi saveznici. To je tačka preloma gde je jasno da je unipolarni svet sišao sa svetske scene, kažu analitičari.
Poljska i Litvanija zbog situacije sa migrantima dižu zid na granici sa Belorusijom. Analitičari poručuju – EU optužujući Belorusiju pokušava da sakrije sve greške koje je načinila po pitanju aktuelne migrantske politike.
Bogat sportski dan je bio za nama – reprezentativka u stonom tenisu obezbedila prolaz u četvrtfinale, dok su odbojkašice savladale Rusiju. A mi analiziramo šta večeras čeka Crvenu Zvezdu i Partizan.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala