- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Šta je nova misija Erdogana na Balkanu /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Turski predsednik najavio posetu zemljama Zapadnog Balkana. Ukoliko vešto igra, Beograd bi preko Ankare mogao da ublaži albanski i bošnjački ekstremizam, smatraju analitičari .
Naš jedini cilj je bio da se pokaže istina, poručio Gideon Grajf , predsedavajući Nezavisne međ. komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji, koja tvrdi da se u Srebrenici nije dogodio genocid.
Samit G7 na kojem je predsednik Sjedinjenih Država ostao gluv na molbe zapadnog sveta da se produži operacija na aerodromu u Kabulu je ličio na rasulo kakvo je i povlačenje Amerikanaca iz Avganistana, kažu stručnjaci.
Uoči obeležavanja Dana nezavisnosti u Kijev doputovao vaseljenski patrijarh Vartolomej. Protojerej Darko Đogo tvrdi da će nakon njegove posete doći do eskalacije napada na kanonsku Ukrajinsku pravoslavnu crkvu.
Istoričari upozoravaju na totalni haos u nastavi, jer srpskoj deci serviraju hašku istinu o devedestim godinama prošlog veka
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala