Stanojević: Poraz je realan, sledi drugo poluvreme

© Sputnik / Radoje PantovićAleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojević - Sputnik Srbija, 1920, 20.08.2021
Pratite nas
Aleksandar Stanojević sportski je prihvatio poraz Partizana od Santa Klare (2:1) u prvom meču plej-ofa Lige konferencije, poručivši da sledi drugo poluvreme u Humskoj.
Crno-beli će prvi put ove sezone u kvalifikacijama za novoformirano evropsko takmičenje morati da jure zaostatak iz prvog meča.
Udavio se Partizan na Azorskim ostrvima, jeftino primio dva gola od Santa Klare, ali je Vujačić u 55. minutu uspeo da zatrese mrežu Portugalaca i da na taj način ostavi vicešampiona Srbije u solidnoj poziciji da u četvrtak u Humskoj upiše pobedu i izbori grupnu fazu Lige konferencije.
„Šta mogu da kažem, izgubili smo utakmicu, ovo je prvo poluvreme. Imamo još jedan meč pred našim navijačima i nadamo se da će biti potpuno drugačije“, poručio je Stanojević na konferenciji posle meča u Portugaliji.
Strateg "parnog valjka" nije krio da je Partizan zasluženo poražen...
„Na trenutke smo igrali dobro, ali u pojedinim momentima nismo imali koncentraciju. Rezultat je realan, ali se nadamo se da će biti bolje kod kuće“, rekao je Stanojević u kratkom obraćanju medijima jer je srpska ekspedicija žurila na poslednji let sa Azorskih ostrva pre zatvaranja aerodroma.
Haos u Novom Pazaru nije prošao nekažnjeno
Večito otpisana devetka bez koje Zvezda ne može /video/
Adem razbesneo Turke objavom u kojoj pominje pse i ljude
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala