Mandić: Vlada Crne Gore trebalo je da se uključi u „Otvoreni Balkan“

© Sputnik / Uđi u bazu fotografijaLider opozicione koalicije u Crnoj Gori "Demokratski front" Andrija Mandić.
Lider opozicione koalicije u Crnoj Gori Demokratski front Andrija Mandić. - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2021
Pratite nas
Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić rekao je danas da je Vlada Zdravka Krivokapića trebalo da se uključi u veliki integrativni projekat regiona „Otvoreni Balkan“ i primetio da je premijer zaboravio na obaveze državnika i odustao od tog programa za koji je, tvrdi, glasala većinska Crna Gora.
„Tri odgovorna lidera Srbije, Severne Makedonije i Albanije će u najkraćem vremenu ukloniti granice koje postoje između tih država, a Vlada Crne Gore, koja vodi unutrašnju i spoljnu politiku ove zemlje, navodno, ne prepoznaje interes da budemo deo tog velikog projekta koji može da preporodi našu ekonomiju“, kazao je lider Nove srpske demokratije, prenosi Tanjug.
Dodao je da se građani Crne Gore pitaju zbog čega je to tako, a u odgovoru na to pitanje navodi:
„Očigledno je da se Zdravko Krivokapić, poput njegovog prethodnika, posvetio jedino ličnim i porodičnim interesima, vlastitom bogaćenju i postao zaštitnik kriminala i korupcije koje je uspostavio bivši režim. Ta kriminalna hobotnica je obgrlila i njegove najbliže saradnike, one samozvane eksperte koji su pristali da na njih dominantan uticaj imaju Đukanovićevi kriminalni ešaloni ili strane službe bezbednosti“.
Mapa Balkana - Sputnik Srbija
Sve o političkim dešavanjima u Srbiji i regionu

Pročitajte ovde

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala