Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Amerikanci šokirali Ruse u spektakularnom duelu dublova!

© Sputnik / Anton Denisov / Uđi u bazu fotografijaAndrej Rubljov, Karen Hačanov i Danil Medvedev
Andrej Rubljov, Karen Hačanov i Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 24.07.2021
Pratite nas
Karen Hačanov i Andrej Rubljov, članovi ruske teniske reprezentacije na Olimpijskim igrama, šokantno su poraženi u prvom kolu turnira od američkog dua – Radživ Ram-Frensis Tijafo posle tri veoma dramatična seta.
Šesti nosioci nisu imali dovoljno energije u super taj-brejku i rivali su uspeli da pobede sa 12:10.
Meč je bio spektakularan od njegovog samog početka – u prva četiri gema prvog seta viđeni su brejkovi, ali je njegov pobednik odlučen tek u taj-brejku.
U tom periodu ruski tim je imao više nerava, sačuvao je sve svoje servise, napravio jedan mini-brejk i sa 7:3 završio prvi period.
Za razliku od prvog, u drugom setu nije bilo brejkova, Ram i Tijafo su imali priliku da to urade u 12. gemu uz set loptu, ali su Rubljov i Hačanov uspešno neutralisali opasnost.
Ipak, tu je zaustavljen njihov fokus, u taj-brejku su imali zaostatak od 5:0, pravim čudom su uspeli da smanje na 5:4, spasu jednu brejk loptu, ali ne i drugu pa je došlo do izjednačenja.
Dramatičan meč je okončan u još dramatičnijem super taj-brejku – jedna greška više bila je dovoljna ruskom tandemu da izgubi korak za rivalom i bude poražen, uprkos statusu favorita u ovom duelu.
Aleksandra Krunić i Nina Stojanović - Sputnik Srbija, 1920, 24.07.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Kakva drama u duelu Srbije i Kine – i velika greška sudija!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala