Banjaluka: Uhapšena osoba iz Cetinja, privedena tri policajca

© Sputnik / Dejan SimićPolicija u Banjaluci
Policija u Banjaluci - Sputnik Srbija, 1920, 18.07.2021
Pratite nas
U Banjaluci je po međunaronoj poternici uhapšena osoba iz Cetinja čiji su inicijali M.B, osumnjičena za teško ubistvo, kao i tri policijska službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, saopštila je danas policija.
Hapšenje su juče izvršili policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa pripadnicima Žandarmerije MUP-a Srpske, prenosi RTRS.
Policijski službenik čiji su inicijali M.M. uhapšen je zbog sumnje da je pomogao počiniocu posle izvršenog krivičnog dela.
Izvršen je pretres lokacija koje koriste uhapšena lica i tom prilikom u stanu lica M.B. pronađen je pištolj "glok" sa izbrušenim serijskim brojem i pripadajućim okvirom i municijom, tri pancira, mobilni telefon, novac, SIM kartica, laptop, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti u istrazi.
U stanu koji koristi lice M.M. pronađeni su i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog dela, navedeno je u saopštenju.
O hapšenju M.B. obavešten je dežurni sudija suda BiH, a hapšenje lica M.M izvršeno je pod nadzorom Okružnog javnog tušilaštva Banjaluka.
Na području Banjaluke uhapšeni su i policijski službenici P.V. i G.R.
Svi će biti saslušani u svojstvu osumnjičenih i pod nadzorom nadležnih tušilaštava, a protiv njih će biti dostavljeni odgovarajući izvještaji.
Uhapšeni policijski službenici biće suspendovani, dodaje se u saopštenju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala