Isplivao novi skandalozan materijal: „Guti je moron, a Figo i Raul...“

© AP Photo / Manu FernandezFlorentino Peres, predsednik Real Madrida
Florentino Peres, predsednik Real Madrida - Sputnik Srbija, 1920, 16.07.2021
Pratite nas
Florentino Peres, predsednik Real Madrida, danima je glavna tema u svetu fudbala zbog šokantnih audio snimaka koji su se pojavili u medijima. Radi se o materijalu koji je snimljen pre više od deset godina, a u kom prvi čovek kraljevskog kluba iznosi žestoke uvrede na račun bivših legendi.
Prethodnih dana pisali smo o izjavama Peresa koji je nazivao Kristijana Ronalda i Žozea Murinja „idiotima i bolesnim ljudima“, a „El Konfedensial“, koji je krenuo u kampanju protiv predsednika Reala, nastavio je sa novim audio snimcima.
Ovoga puta priča je o legendarnom Gutiju, detetu Reala i članu čuvenih Galaktikosa, a spominje se i čuveni Luiš Figo koji je pet godina nosio dres „kraljevskog kluba“.
„Guti je drzak, čudna je osoba i sam sebi je najveći neprijatelj. Idealan je za radio 'La Ser' ako hoćete da zaposlite retarda. Guti je moron. Isto se sada dešava sa 'COPE' (radio). I njih će napustiti“, pričao je Peres 2012, a prenosi „Konfidensial“.
Isti medij objavio je i snimak razgovora iz 2007. u kom predsednik Reala kritikuje Gutija za kog smatra da je jedan od glavnih krivaca što su se Galaktikosi raspali.
Kristijano Ronaldo – EURO 2020 - Sputnik Srbija, 1920, 14.07.2021
„Ronaldo je lud, bolestan čovek“ – šokantan audio snimak predsednika Reala
U nastavku teksta pojavljuje se audio iz 2006. u kom je na tapetu bio Liš Figo koji je Madriđane napustio godinu dana ranije.
„Stvorili smo spektakularan tim i tako je bilo sve dok se nisu umorili. Figo je prvi koji je 'razbio' svlačionicu. Zidan je, bez sumnje, bio najbolji. Ali Figo je bio kao Raul. Njih dvojica su bili najgori“, kazao je predsednik 11.9.2006, prenosi „El Konfidensial“.
Od ponedeljka traje 'razvlačenje' Peresa od strane španskog medija, a videćemo do kada će trajati, odnosno koliko im je još materijala ostalo.
Iza svega stoji iskusni španski novinar Hose Antonio Abelan koji je navodno ucenio Real Madrid sa deset milion dolara – u suprotnom je pretio da će audio snimci izaći u javnost. Ovu informaciju je preneo „El Transistor de Ondasero“.
Novinar Karlos Buriljo rekao je za „El Transistor“ da se Abelan pre deset godina sastao sa potpredsednikom Reala i da je tražio deset miliona dolara da snimci ne izađu u javnost.
Jasno je da su Madriđani odbili, a zašto je to posle deset godina izašlo u javnost – niko ne zna.
„Marka“ je potvrdila da će Florentino Peres tužiti Abelana i Konfidensial, a narednih dana treba očekivati još šokantnog materijala.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala