Mandić: Sa nama nije razgovarao niko iz Ambasade SAD

© Tanjug / ZORAN ZESTICAndrija Mandić
Andrija Mandić - Sputnik Srbija, 1920, 07.07.2021
Pratite nas
Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić izjavio je da taj savez nema saznanja da Ambasada SAD i pojedini ministri iz aktuelne vlade stoje iza priče, koja je ponovo počela da se provlači u javnosti o tome ko može, a ko ne može iz DF-a da uđe u vladu.
 
“Mi nemamo takva saznanja i sa nama nije razgovarao niko iz američke Ambasade, niti nam predočio činjenice da je neko poželjan ili nepoželjan i da u Crnoj Gori treba da vladaju neka druga pravila u odnosu na ona pravila koja vladaju u svim drugim demokratskim državama. I ponavljam, nama to niko nije predočio”, rekao je Mandić.
Mandić je to rekao nakon sinoćnjeg sastanka predstavnika parlamentarne većine o prevazilaženju aktuelne političke i institucionalne krize u Crnoj Gori, prenosi IN4S.
Istakao je da ne veruje da Ambasada SAD u Podgorici želi da među političarima Crne Gore na jedan, kako je kazao, grub način nekoga diskriminiše ili što je još gore da nekoga proglašava neprijateljem.
“Ne verujemo dokle ide ta priča o nama, koja uopšte ne odgovara onome što su današnje prilike u Crnoj Gori, ali i kada se pravila prošla vlada neki bezbednjaci i neki slučajni ljudi koji su se kretali po Crnoj Gori su uspeli da nametnu takvu priču i da posvedoče kako su oni bili važni prenosioci vesti i poruka kako bi trebalo da izgleda neka vlada”, naveo je Mandić, preneli su podgorički mediji.
Pročitajte još:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala