U Švedskoj se neće slušati „Jutro je“

© AP Photo / Darko VojinovicZlatan Ibrahimović pred meč Zvezde i Milana
Zlatan Ibrahimović pred meč Zvezde i Milana - Sputnik Srbija, 1920, 10.06.2021
Pratite nas
Sve je bilo spremno za povratak Zlatana Ibrahimovića u nacionalni tim Švedske, međutim, iskusni napadač zbog povrede neće biti sa sunarodnicima, te su u svlačionici ekipe neće slušati hit Nade Topčagić „Jutro je“ – pesma kojom je Zlatan predstavljen na ovogodišnjem festivalu San Remo.
 
Povreda kolena bila je preveliki problem za Ibru, te će Šveđani morati bez njega da pokušaju da se plasiraju u narednu fazu. To neće biti nimalo lako, ali forma u kojoj se nalaze govori nam da će se ozbiljno „potući“.
Najbolji igrač: Dejan Kuluševski
Iako ima samo 21 godinu, mladi fudbaler Juventusa mogao bi da bude jedan od fudbalera koji će dodatno povećati svoju cenu na tržištu partijama na šampionatu Starog kontinenta.
Kuluševski je strašan tehničar, bio je standaradn u „staroj dami“, i igra Švedske umnogome će zavisiti od njegovog raspoloženja. Momak poreklom iz Severne Makedonije jednim potezom može da odluči meč, a na velikim takmičenjima je veoma važno imati takvog fudbalera u ekipi.
Grupa E, protivnici: Španija, Slovačka, Poljska.
Raspored:
14.06, 21.00 Španija – Švedska
18.06, 15.00 Švedska – Slovačka
23.06, 18.00 Švedska – Poljska
Selektor: Jane Anderson
Golmani: Karl-Johan Johnson (Kopenhagen), Kristofer Nordfeldt (Genčlerbirigli), Robin Olsen (Everton).
Odbrana: Emil Kraft (Njukasl), Viktor Lindelof (Mančester junajted), Markus Danielson (Dalian), Pjere Bengston (Vejle), Ludvig Augistinon (Verder Bremen), Pontus Janson (Brentford), Filip Helander (Rendžers), Mikael Lustig (AIK), Andres Grankvist (Helsingborg).
Vezni: Emil Forsberg (Lajpcig), Ken Sema (Votford), Viktor Klaeson (Krasnodar), Dejan Kuluševski (Juventus), Sebastijan Larson (AIK), Albin Ekdal (Sampdorija), Kristofer Olson (Krasnodar), Jen-Lis Kajuste (Mitjeland), Matijas Svanberg (Bolonja), Gustav Svenson (Gvangžu).
 
 
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala