Legendarni Španac završio u bolnici, pa gledao Nadala /video/

© REUTERS / SERGIO PEREZLegendarni španski golman Iker Kasiljas
Legendarni španski golman Iker Kasiljas - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2021
Pratite nas
Iker Kasiljas, proslavljeni španski golman, primljen je, a potom i otpušten iz bolnice u Madridu nakon što se požalio na problem sa srcem posle nešto intenzivnije fizičke aktivnosti.
Kasiljas, koji je pre dve godine doživeo infarkt, osetio je jak bol u grudima dok je igrao sa prijateljima padel-tenis, te je, ne rizikujući ništa, odmah otišao u bolnicu.
Istog dana imao je niz testovao i doktori su posle dobijanja rezultata odbacili mogućnost da je Kasiljas imao novi srčani udar. Legendarni španski golman pušten je iz bolnice, a nekoliko dana kasnije gledao je duel Rafaela Nadala i Karlosa Alkarasa.
Rafa je lako pobedio „naslednika“, a društvo Kasiljasu pravio je još jedan legendarni igrač Reala – Raul Gonsales.
Kasiljas je prvog maja 2019. godine doživeo srčani udar na treningu Porta, podvrgnut je hitnoj operaciji i posle toga je odlučio da okonča profesionalnu karijeru.
Bivši španski golman ima 39 godina, najveći deo profesionalne karijere proveo je u Real Madridu. Prošao je omladinsku školu „kraljevskog kluba“, a 1999. ušao je u prvi tim.
U istom se zadržao do 2015. godine, odigrao je čak 725 utakmica i osvojio je sve trofeje, od Lige šampiona, preko La Lige, Kupa Kralja...
Takođe, veliki trag ostavio je u španskoj reprezentaciji čineći zlatnu generaciju koja je pokorila Evropu i svet.
Povukao se kao fudbaler Porta i u nastavku života moraće više da obrati pažnju na fizičku aktivnost jer je očigledno da ima srčanih problema.
Tragedija koja je promenila fudbal: „Otac je mislio da bi Hitlera pobedio jednom rukom“
Govorili su da je „lud“ kao Mekinro, ali Amerikanac želi da bude – Đoković
Partizan na pogon Natha slavio protiv Krstajićevog TSC-a
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala