Vesti: Kako je Brazil postao epicentar pandemije virusa korona /video/

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2021
Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.

Danas u vestima:

  • Posle sedam meseci od pada vlasti Mila Đukanovića, Crna Gora ušla u prvu ozbiljnu političku krizu koja bi mogla da rezultira čak i padom Vlade. Istražujemo, da li postoji elegantno rešenje za ovu situaciju?
  • Pogoršava se situacija u Donbasu. Provokacije Kijeva su znak da su ukrajinske vlasti spremne na sve kako bi udovoljile Amerikancima, uprkos tome što bi to moglo skupo da ih košta, ocenjuju ruski eksperti.
  • Pisma koja su u Sarajevo poslali američki državni sekretar i ambasadori zemalja Kvinte pokazuju da Zapad na Bosnu sve više gleda realistično, jer kancelarija visokog predstavnika nije funkcionalna, smatraju analitičari.
  • Na stadionu „Rajko Mitić“ igra se 164. večiti derbi. A mi podsećamo kako su pre tačno 22 godine, fudbaleri Partizana, pod NATO bombama, odigrali u Humskoj prijateljsku utakmicu sa grčkim AEK-om.
  • Više od 100 admirala usporotivilo se povlačenju Turske iz sporazuma iz Montrea kojim je regulisan prolaz brodova, pogotovo vojnih, kroz Bosfor i Dardanele. Da li je pozadina Erdoganove odluke unutrašnje-politička priča?
  • Kako je Brazil postao epicentar pandemije koronavirusa sa oko 70.000 novoobolelih dnevno?

Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala