Vesti: Antikineski i antirusku kurs može da ima izuzetno negativne posledice po crnogorsku ekonomiju

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2021
Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.

Danas u vestima:

  • Prvi dan američko-kineskog samita u Enkoridžu, na Aljasci, protekao u znaku žestokih međusobnih kritika u vezi s Hongkongom, Tajvanom i drugim pitanjima - ali i odnosom SAD prema Afroamerikancima.
  • Čudno je što Džozef Bajden predsednika Rusije naziva ubicom, jer je on bio jedan je od najvećih ratnih huškača u istoriji Kongresa SAD, kaže za Sputnjik novinarka Ljiljana Smajlović
  • Zdravko Krivokapić tvrdi da je Crna Gora spremna da primi nove akreditive za ambasadora Srbije, ali ponavlja da vlada ne može da poništi odluku o proterivanju. Istražujemo - da li je sada sve u rukama Mila Đukanovića?
  • Održavanje antikineskog i antiruskog kursa moglo bi da ima izuzetno negativne posledice po crnogorsku ekonomiju, kažu analitičari u osvrtu na izjave koje je Dritan Abazović pre nekoliko dana dao u Briselu
  • Memorandum o saradnji sa Šangajskom berzom znači da ćemo, između ostalog, dragocena znanja i iskustva od njih dobijati „iz prve ruke“, kaže za Sputnjik direktor Beogradske berze Siniša Krneta.

Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala