Vesti: Brisel pooštrava kurs prema Moskvi/video/

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 05.03.2021
Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.

Danas u vestima:

  • Krizni štab pooštrio epidemiološke mere - od subote u podne do ponedeljka ujutru u celoj Srbiji rade samo prodavnice hrane, lekova i benzinske pumpe. U Beogradu nema prelazaka novih bolnica u u kovid sistem - ako se popune kapaciteti, pacijenti će se iz prestonice slati u Kruševac.
  • Razdor u EU zbog koronavirusa - Danska i Austrija s Izraelom dogovorile istraživanje o vakcini, Francuska negoduje. Oni se ne snalaze s kovidom još od nesolidarnosti u nabavci maski i respiratora, kažu analitičari.
  • Brisel pooštrava kurs prema Rusiji - to je pokazala i poslednja poseta predsednika Saveta Evrope Moldaviji, Gruziji i Ukrajini. Politikolozi upozoravaju da to ne rešava regionalne sukobe, već dodatno pogoršava situaciju.
  • Otkrivamo: da li se nakon iznenadnog sastanka lidera vodećih stranaka u BiH s predstavnicima Zapada očekuju novi pritisci na Republiku Srpsku?
  • Umirovljeni episkop zahumsko-hercegovački Atanasije Jevtić biće sahranjen sutra na groblju manastira Tvrdoš u Trebinju. „Ne mogu zamisliti da ga nema“, kaže u izjavi za Sputnjik akademik Matija Bećković.

Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala