Vesti: Zašto Grenel ne odustaje od namere da „pomaže“ balkanskim državama /video/

© Sputnik / SputnjikSputnjik info
Sputnjik info - Sputnik Srbija, 1920, 16.02.2021
Pratite nas
Pratite vesti Radija Sputnjik.

Danas u vestima:

  • Džo Bajden planira da na ovonedeljnom samitu NATO počne korekciju odnosa sa evropskim saveznicima. To poverenje ne može da se vrati preko noći, jer se od 2016. međunarodna scena mnogo promenila, smatraju stručnjaci.
  • Istražujemo – zašto Ričard Grenel nakon odlaska iz sveta politike ne odustaje od namere da „pomaže“ zemljama tzv. Zapadnog Balkana, tj. traži da – zaborave prošlost.
  • Kuba kakvu smo znali od 1959. godine polako nestaje, a njeno otvaranje za privatni sektor će u priličnoj meri promeniti suštinu tamošnjeg društvenog sistema, kažu poznavaoci prilika u Karipskom arhipelagu.
  • Spomenik nedavno preminulom mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju Radoviću biće podignut na Cetinju šest meseci nakon njegove smrti. Mladog umetnika pitali smo šta mu je bila inspiracija.
  • Naučnici iz Novog Sada stvorili program koji omogućava mašinama da interpretiraju glumačke sposobnosti ljudi. To je prvi korak u razvoju aplikacije koja bi mogla da donese revoluciju u obrazovanju, kažu stručnjaci.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala