Vreme danas: Tokom dana suvo i toplo, uveče i sutra zahlađenje, kiša i sneg

© Sputnik / Sputnjik SrbijaVremenska prognoza
Vremenska prognoza - Sputnik Srbija
Pratite nas
Vremenska prognoza za nedelju 24. januar.

Vreme u Srbiji

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, toplo i u većini krajeva suvo, samo ujutru i pre podne na severu, a posle podne ponegde na zapadu i jugu kiša.

Uveče se očekuje jače naoblačenje s kišom, koje će tokom noći zahvatiti i ostale krajeve, a uz osetan pad temperature kiša će postepeno preći u susnežicu i sneg i u nižim krajevima severne i zapadne Srbije.

U brdsko - planinskim predelima padaće sneg. Vetar slab i umeren, na planinama, posle podne i u košavskom području jak i olujni, južni i jugoistočni. Na severu uveče, a tokom noći i u ostalim krajevima vetar u skretanju na jak, kratkotrajno i olujni, severozapadni.

© Foto : RHMZVremenska prognoza u gradovima širom Srbije, nedelja, 24. januar.
Vreme danas: Tokom dana suvo i toplo, uveče i sutra zahlađenje, kiša i sneg - Sputnik Srbija
Vremenska prognoza u gradovima širom Srbije, nedelja, 24. januar.

Jutarnja temperatura od 1 do 9, najviša dnevna od 9 do 16 stepeni.

Vreme u Beogradu

U Beogradu će biti promenljivo oblačno, toplo i tokom većeg dela dana suvo, samo ujutru sa kratkotrajnom kišom. Uveče jače naoblačenje s kišom, koje će tokom noći uz zahlađenje postepeno preći u susnežicu i sneg.

Jutarnja temperatura oko 9, najviša dnevna oko 16 stepeni.

Prognoza za narednih sedam dana

Prema izgledima za narednih sedam dana, do 31. januara, očekuje se umereno do potpuno oblačno, do petka osetno hladnije, povremeno sa vlažnim snegom, osim u ponedeljak, kada će u nižim predelima padati kiša, susnežica i sneg.

U nižim predelima doći će do formiranja, a u brdsko-planinskim do povećanja visine snežnog pokrivača. Za vikend toplije, ponegde s kišom.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala