Vreme danas: Oblačno, povremeno kiša, sutra bez promene

© Sputnik / Sputnjik SrbijaVremenska prognoza
Vremenska prognoza - Sputnik Srbija
Pratite nas
Vremenska prognoza za ponedeljak 4. januar.

Vreme u Srbiji

U Srbiji će biti pretežno oblačno i malo hladnije nego juče, a više padavina biće na istoku i jugoistoku Srbije, gde će kiša padati veći deo dana.

Na visokim planinama sneg. U ostalim krajevima padavine se očekuju uglavnom posle podne i uveče, ali će biti povremene i slabijeg intenziteta. Suvo vreme zadržaće se samo na krajnjem zapadu i severozapadu zemlje.

Vetar slab i umeren, na jugu Banata još ujutro jak, jugoistočni, do kraja dana u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 7 stepeni Celzijusa, a najviša od 6 do 10.

Vreme u Beogradu

U Beogradu pretežno oblačno s kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, jugoistočni, do kraja dana u skretanju na severozapadni.

© Foto : RHMZVremenska prognoza u gradovima širom Srbije, ponedeljak, 4. januar.
Vreme danas: Oblačno, povremeno kiša, sutra bez promene - Sputnik Srbija
Vremenska prognoza u gradovima širom Srbije, ponedeljak, 4. januar.

Najniža temperatura oko 7, a najviša oko 10 stepeni.

Prognoza za narednih sedam dana

U utorak još ujutro ponegde kiša, na višim planinama sneg, a u toku dana uglavnom suvo, u nižim predelima uz duže zadržavanje niske oblačnosti, a u brdsko-planinskim uz delimično razvedravanje. U toku noći novo naoblačenje s kišom zahvatiće severozapadne, zapadne i jugozapadne delove Srbije.

U sredu oblačno s kišom, na planinama sa snegom, a više padavina očekuje se u drugom delu dana i u toku noći. U košavskom području povremeno jak jugoistočni vetar.

U četvrtak pretežno oblačno i hladnije uz slabljenje i prestanak padavina. Vetar će biti u skretanju na zapadni i severozapadni.

U petak i subotu suvo uz delimično razvedravanje, ali i uz dalji pad temperature. Krajem perioda, od 10. januara naoblačenje sa snegom.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala