SNP se nada da će partije shodo partijskom učešću dobiti mesta po dubini

© Sputnik / Nebojša PopovićVasilije Lalošević, SNP, Crna Gora
Vasilije Lalošević, SNP, Crna Gora - Sputnik Srbija
Pratite nas
Mora se sve uraditi da Crna Gora 2. decembra dobije Vladu koja će demontirati cijeli sistem koji nije bio dobar, poručeno je iz SNP-a nakon sastanka sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem.

"Sastanak je buo u konstekstu toga. Dogovorili smo se da nastavimo dalju komunikaciju i to je pozitivno apostrofirano. Nadam se da će političke partije shodo partijskom učešću dobiti mjesta po dubini. Mi ćemo uraditi sve za šta smo se svih decenija borili. Sastanak je bio kooperativan i na pravom smo putu da 2. decembra kažemo da u Crnoj Gori više nikad neće biti isto kao što je bilo do tada. Nova vlast će pokzati odgovornost i prema svojim biračima i prema svim građanima Crne Gore", kazao je Vasilije Lalošević.

Kaže kako je suviše rano govoriti o mjestima.

"Nakon sjutrašnjeg sastanka šefova poslaničkih klubova mi ćemo napraviti spisak. Pratićemo zakonsku regulativu. Imamo ljude koji bi pokrili odgovorne pozicije ali u ovom trenutku bi bilo neodgovorno da zahtjevamo bilo kakva imena. Po dubini u ovom trenutku ne bih išao. Neka niko ne brine od naroda Crne Gore da promjena neće biti. Biće ih", poručio je on.

Podsjetimo, sastanku nije prisustvovao lider SNP Vladimir Joković.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala