Završena najveća humanitarna akcija pod sloganom „Odbrane svetinja“ na našem prostoru

© Foto : Marko Kovačević/FejsbukNikšićani su nakon molebana izašli na litiju u velikom broju noseći bilbord sa likom patrijarha Pavla
Nikšićani su nakon molebana izašli na litiju u velikom broju noseći bilbord sa likom patrijarha Pavla - Sputnik Srbija
Pratite nas
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji „Miholjskog zbora“ pod geslom : „Krv ćemo podijeliti sa svima – Svetinje ne damo nikome“ u kojoj su učestvovali svi gradovi Crne Gore ali i vjernici iz Srbije i Republike Srpske, upravo je završena.

Predsjednik udruženja „Miholjski zbor“ Zdravko Nišavić kazao je da ovu akciju po obimu ,veličini i broju onih koji su podržali možemo svrstati u najveću akciju ovoga tipa na našem prostoru, jer je učestvovalo više od 1000 ljudi ,dok je prikupljeno 447 jedinica krvi, od toga oko 300 u Crnoj Gori.

„Posebnu zahvalnost dugujemo i našoj braći drugih vjeroispovesti koji su podržali našu akciju ,direktno učestvujući u njoj i time dokazali da smo po krvi svi jednaki i da poštovanjem jedni drugih, poštujemo i naše vjere ,a samim tim i Svetinje koje branimo“, kratko je kazao Nišavić za Sputnjik.

Podsjetimo, organizatori ove humanitarne akcije nedavno su tvrdili da su bili privođeni i pod represijom crnogorske policije samo zbog toga što je akcija pokrenuta pod sloganom - „Odbrane svetinja“

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala