„RŽD Internešenel“ čestitao učenicima srpskih škola školsku slavu Svetog Savu

© RŽD InternešenelRuska kompanija „RŽD Internešenel“ čestitala učenicima srpskih škola školsku slavu Svetog Savu
Ruska kompanija „RŽD Internešenel“ čestitala učenicima srpskih škola školsku slavu Svetog Savu  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Oko dve hiljade učenika iz četiri škole Srbije dobilo je slatke paketiće od kompanije „RŽD Internešenel“ na Savindan, 27. januara. Pored toga, u čast školske slave, za saobraćajnu školu „Pinki“ iz Novog Sada nabavljen je štampač u boji i druga oprema za kabinet ruskog jezika, koji je kompanija renovirala prošlog leta.

„RŽD Internešenel“ tradicionalno pomaže školske ustanove u regionima gde se izvode radovi. U okviru humanitarnog programa kompanije, od 2014. godine izvedeni su radovi na renoviranju u školama „Vasa Živković“ (Pančevo), „23. oktobar“  (Golubinci), „J. J. Zmaj“ (Vranje), „23. oktobar“ (Sremski Karlovci) i „Pinki“ (Novi Sad). Kompanija svake godine čestita Svetog Savu učenicima i predavačima ovih škola i poziva ih da učestvuju u umetničkim konkursima, održavajući uspostavljene prijateljske veze.

Slavu je čestitao Mansurbek Sultanov, direktor ogranka „RŽD Internešenel“ u Republici Srbiji.

„Čestitamo svim učenicima Srbije školsku slavu Svetog Savu. Kao socijalno odgovorna kompanija, pridajemo značajnu pažnju humanitarnim projektima i planiramo da i ubuduće razvijamo ovu delatnost“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala