Minimalizam zauvek: Najbolje sportske fotografije Sputnjika za 2019. godinu

Pratite nas
Pogledajte najbolje minimalističke snimke fotografa Sputnjika.

Sportska fotografija je poseban žanr fotografije. Kombinuje dinamiku, energiju, ritam i emocije.

Jedan od stilskih sredstava ovog žanra je minimalizam. Zahvaljujući ovom pristupu, pažnja gledaoca usmerena je na jedan objekt. Ekspresivnost se postiže zahvaljujući boji, linijama, jednostavnosti kadra.

© Sputnik / Alexey Filippov / Uđi u bazu fotografijaGlavni trener fudbalske reprezentacije Rusije Stanislav Čerčesov na treningu reprezentacije pred meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. protiv belgijske reprezentacije u Briselu.
Glavni trener fudbalske reprezentacije Rusije Stanislav Čerčesov na treningu reprezentacije pred meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. protiv belgijske reprezentacije u Briselu. - Sputnik Srbija
1/14
Glavni trener fudbalske reprezentacije Rusije Stanislav Čerčesov na treningu reprezentacije pred meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. protiv belgijske reprezentacije u Briselu.
© Sputnik / Yaroslav Neyelov / Uđi u bazu fotografijaRuski golman Ilija Konovalov tokom utakmice između reprezentacija Rusije i Finske na igrama Hokejaške lige Švedske u Jaroslavlju.
Ruski golman Ilija Konovalov tokom utakmice između reprezentacija Rusije i Finske na igrama Hokejaške lige Švedske u Jaroslavlju. - Sputnik Srbija
2/14
Ruski golman Ilija Konovalov tokom utakmice između reprezentacija Rusije i Finske na igrama Hokejaške lige Švedske u Jaroslavlju.
© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Uđi u bazu fotografijaBolad Apiti (Francuska) i Mak Hartung (Nemačka) u polufinalnom meču tokom muškog pojedinačnog prvenstva na međunarodnom mačevalačkom turniru Moskovska sablja 2019.
Bolad Apiti (Francuska) i Mak Hartung (Nemačka) u polufinalnom meču tokom muškog pojedinačnog prvenstva na međunarodnom mačevalačkom turniru Moskovska sablja 2019. - Sputnik Srbija
3/14
Bolad Apiti (Francuska) i Mak Hartung (Nemačka) u polufinalnom meču tokom muškog pojedinačnog prvenstva na međunarodnom mačevalačkom turniru Moskovska sablja 2019.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Uđi u bazu fotografijaApolinarija Panfilova na takmičenju u umetničkom klizanju parova u juniorskoj konkurenciji u finalu Grand prija u Torinu.
Apolinarija Panfilova na takmičenju u umetničkom klizanju parova u juniorskoj konkurenciji u finalu Grand prija u Torinu. - Sputnik Srbija
4/14
Apolinarija Panfilova na takmičenju u umetničkom klizanju parova u juniorskoj konkurenciji u finalu Grand prija u Torinu.
© Sputnik / Vladimir Sergeev / Uđi u bazu fotografijaNikolas Huber na svetskom turniru „Ruski Grand pri 2019“ u Moskvi.
Nikolas Huber na svetskom turniru „Ruski Grand pri 2019“ u Moskvi. - Sputnik Srbija
5/14
Nikolas Huber na svetskom turniru „Ruski Grand pri 2019“ u Moskvi.
© Sputnik / Alexander Vilf / Uđi u bazu fotografijaHari Hant u finalu muškog ronilačkog takmičenja na 18. Svetskom prvenstvu u akvatici u južnokorejskom Gvangdžuu.
Hari Hant u finalu muškog ronilačkog takmičenja na 18. Svetskom prvenstvu u akvatici u južnokorejskom Gvangdžuu. - Sputnik Srbija
6/14
Hari Hant u finalu muškog ronilačkog takmičenja na 18. Svetskom prvenstvu u akvatici u južnokorejskom Gvangdžuu.
© Sputnik / Alexey Filippov / Uđi u bazu fotografijaRuske atletičarke Anastasija Šišmakova, Anastasija Maksimova, Marija Tolkačeva, Vera Birjukova i Angelika Stubajlo na takmičenju iz ritmičke gimnastike na 2. Evropskim igrama u Minsku.
Ruske atletičarke Anastasija Šišmakova, Anastasija Maksimova, Marija Tolkačeva, Vera Birjukova i Angelika Stubajlo na takmičenju iz ritmičke gimnastike na 2. Evropskim igrama u Minsku. - Sputnik Srbija
7/14
Ruske atletičarke Anastasija Šišmakova, Anastasija Maksimova, Marija Tolkačeva, Vera Birjukova i Angelika Stubajlo na takmičenju iz ritmičke gimnastike na 2. Evropskim igrama u Minsku.
© Sputnik / Alexandr Kryazhev / Uđi u bazu fotografijaŽan-Kristof Alard na takmičenju u alpskom skijanju na 29. Zimskoj univerzijadi 2019.
Žan-Kristof Alard na takmičenju u alpskom skijanju na 29. Zimskoj univerzijadi 2019. - Sputnik Srbija
8/14
Žan-Kristof Alard na takmičenju u alpskom skijanju na 29. Zimskoj univerzijadi 2019.
© Sputnik / Grigory Sysoev / Uđi u bazu fotografijaGimnastičarka na ceremoniji žreba za završnu fazu Evropskog prvenstva u fudbalu 2020. godine.
Gimnastičarka na ceremoniji žreba za završnu fazu Evropskog prvenstva u fudbalu 2020. godine. - Sputnik Srbija
9/14
Gimnastičarka na ceremoniji žreba za završnu fazu Evropskog prvenstva u fudbalu 2020. godine.
© Sputnik / Alexey Filippov / Uđi u bazu fotografijaNazem Amin Majls (San Marino) i Aleksandar Gostijev (Azerbejdžan) u borbama za bronzanu medalju u slobodnom rvanju među muškarcima u težinskoj kategoriji do 86 kg na 2. Evropskim igrama u Minsku.
Nazem Amin Majls (San Marino) i Aleksandar Gostijev (Azerbejdžan) u borbama za bronzanu medalju u slobodnom rvanju među muškarcima u težinskoj kategoriji do 86 kg na 2. Evropskim igrama u Minsku. - Sputnik Srbija
10/14
Nazem Amin Majls (San Marino) i Aleksandar Gostijev (Azerbejdžan) u borbama za bronzanu medalju u slobodnom rvanju među muškarcima u težinskoj kategoriji do 86 kg na 2. Evropskim igrama u Minsku.
© Sputnik / Ilya Timin / Uđi u bazu fotografijaUčesnik Otvorenog prvenstva Rusije i šampionata u snegu i godišnjeg Transonječkog međunarodnog maratona 2019. u vodama jezera Onjega.
Učesnik Otvorenog prvenstva Rusije i šampionata u snegu i godišnjeg Transonječkog međunarodnog maratona 2019. u vodama jezera Onjega. - Sputnik Srbija
11/14
Učesnik Otvorenog prvenstva Rusije i šampionata u snegu i godišnjeg Transonječkog međunarodnog maratona 2019. u vodama jezera Onjega.
© Sputnik / Alexey Filippov / Uđi u bazu fotografijaŠpanska teniserka Garbinje Mugurus u Parizu.
Španska teniserka Garbinje Mugurus u Parizu. - Sputnik Srbija
12/14
Španska teniserka Garbinje Mugurus u Parizu.
© Sputnik / Alexandr Kryazhev / Uđi u bazu fotografijaNemačka snouboardistkinja Melina Merkhofer na Univerzijadi u Krasnojarsku.
Nemačka snouboardistkinja Melina Merkhofer na Univerzijadi u Krasnojarsku. - Sputnik Srbija
13/14
Nemačka snouboardistkinja Melina Merkhofer na Univerzijadi u Krasnojarsku.
© Sputnik / Alexey Filippov / Uđi u bazu fotografijaRuski sportisti u finalu grupnog takmičenja na Svetskom prvenstvu iz gimnastike u Štutgartu.
Ruski sportisti u finalu grupnog takmičenja na Svetskom prvenstvu iz gimnastike u Štutgartu. - Sputnik Srbija
14/14
Ruski sportisti u finalu grupnog takmičenja na Svetskom prvenstvu iz gimnastike u Štutgartu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala