Objavljen snimak divljanja na auto-putu „Miloš Veliki“ (video)

© Tanjug / Jaroslav PapScena sa uviđaja
Scena sa uviđaja - Sputnik Srbija
Pratite nas
Tri osobe su povređene kada su nepoznati i maskirani napadači u noći između utorka i srede izleteli na auto-put „Miloš Veliki“ i naoružani palicama lupali vozila koja su uspeli da zaustave.

Kako list navodi, policija traga za više od 10 osoba koje su sa fantomkama na glavama nešto iza ponoći presrele dva vozila kod Mislođina i razlupale ih palicama, a potom pobegle.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta i zatekla dva razlupana vozila i četvoricu mladića, od kojih su trojica povređena u incidentu.

„Na putu je stajao ’reno‘ novosadskih registarskih oznaka kojem je bilo polomljeno staklo na vozačevim vratima. U vozilu su bila dva mladića koji su zadobili posekotine po rukama“, kaže za „Blic“ dobro obavešten izvor.

Nekoliko metara dalje polupan je „sitroen“ stranih registarskih oznaka. Nepoznati počinioci su razlupali sva stakla na levoj strani vozila, ali i vrata i branike. U tom vozilu su bili M.D. (29) koji je prošao bez povreda i M.Đ. (31) koji je imao posekotine u predelu vrata.

Kako list prenosi pozivajući se na izvore bliske istrazi, mladići su rekli da ne znaju ko ih je napao i da su krenuli na odmor u Crnu Goru, kada su ih nepoznati i maskirani napadači zaustavili i palicama im polupali automobile.

List je preneo i da je policija pronašla palice koje su korišćene u napadu, dok se za počiniocima još traga.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala