Putin sa Savetom bezbednosti, pa sa Netanijahuom

© Sputnik / Mihail Klimentьev / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin predsedava sednicom Saveta bezbednosti Rusije.
Predsednik Rusije Vladimir Putin predsedava sednicom Saveta bezbednosti Rusije. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin je uoči sastanka sa premijerom Izraela Benjaminom Netanijahuom razgovarao sa stalnim predstavnicima Saveta bezbednosti Rusije o situaciji u Siriji, uključujući i o noćnim napadima Izraela na objekte u Siriji, saopštio je novinarima portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov.
Predsednik Rusije Vladimir Putin i premijer Izraela Benjamin Netanijahu na parada povodom Dana pobede u Moskvi. - Sputnik Srbija
Netanijahu stigao kod Putina — traži garancije od Moskve

„Na sastanku je bilo reči i o situaciji u Siriji, uključujući noćne vazdušne napade koje je izveo Izrael. Na tu temu je održana detaljna razmena mišljenja u vezi sa predstojećim pregovorima Vladimira Putina sa premijerom Izraela Benjaminom Netanijahuom“, naglasio je Peskov.

Putin je razgovarao i o Zajedničkom sveobuhvatnom akcionom planu šest zemalja i Irana zbog izlaska SAD iz njega. Izražena je duboka zabrinutost zbog te odluke i još jednom je istaknuta važnost tog dokumenta.

Peskov je izjavio da je na dnevnom redu bilo više aktuelnih unutrašnjih pitanja.

„Učesnici sastanak su razmenili čestitke povodom Dana pobede“, dodao je on.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala