Kako ja vodim spoljnu politiku, tako treba da vodite Beograd

© Tanjug / ZORAN ZESTIC Ivica Dačić
Ivica Dačić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ovo nisu izbori za Beograd, već su važni za stabilnost Srbije, a neće biti stabilnosti Srbije ako ne pobedimo na izborima zajedno sa SNS-om, izjavio je predsednik SPS-a Ivica Dačić.

On je svima onima koji nastoje da ih marginalizuju ili govore da ih nema, poručio da svaki dan mogu da gledaju „Otpisane“ i „Povratak otpisanih“.

Dačić je na sednici Gradskog odbora SPS-a rekao da nema čega da se plaše, već samo da čvršće i jače brane svoje stavove i da takvu politiku vode kao što i on vodi spoljnu politiku — čvrsto i jako.

Ivica Dačić na mitingu SPS-a - Sputnik Srbija
Bitka za Beograd — socijalisti u specijalnoj misiji

Lider Socijalističke partije Srbije je istakao da je izuzetno zadovoljan sa onim što su zajedno sa SNS-om uradili i što su razvili Beograd, ali da mora i da mogu još bolje da rade.

Kako je rekao, jedino su razgovarali sa koalicionim partnerom SNS-om i da je sa Aleksandrom Vučićem dogovoreno da se izađe odvojeno na izbore.

Dačić je naveo da smatraju da je bolje tako kako bi se članstvo aktiviralo i kako neko ne bi mislio da će neko drugi obaviti posao.

„Mi sa Aleksandrom Vučićem imamo dobru saradnju. Dogovorili smo se da idemo odvojeno i siguran sam da ćemo zajedno imati više od 50 odsto i da ćemo napraviti postizbornu koaliciju“, kazao je Dačić.

On je rekao da Đilas, Janković i Jeremić, kako god da idu na izbore, zajedno ili odvojeno, neće uspeti.

„Prazna vreća ne može da stoji uspravno“, konstatovao je Dačić.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala