Tramp je završio karijeru?!

© AFP 2023 / Saul LoebPrezident SŠA Donalьd Tramp do otъezda v Ogaйo
Prezident SŠA Donalьd Tramp do otъezda v Ogaйo - Sputnik Srbija
Pratite nas
Toni Švarc, pisac koji je stvarni autor memoara iz 1987. godine aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa, smatra da će ovaj dati ostavku pre isteka predsedničkog mandata.

U poruci na Tviteru, Švarc je napisao da će Tramp dati ostavku pre nego što ga istražitelji, koji se bave navodnim vezama između tima zaduženog za njegovu predsedničku kampanju i Rusije, „ostave bez mogućnosti da bira“, prenosi AFP.

Američki vojnici u Avganistanu - Sputnik Srbija
Da li je Tramp našao način da sačuva fotelju: Odmah u rat!

„Krug se zatvara zaslepljujućom brzinom. Tramp će dati ostavku i proglasiti pobedu pre nego što ga (istražitelj FBI Robert) Miler i Kongres ostave bez mogućnosti da bira“, smatra Švarc.

„Trampov predsednički mandat je praktično završen, bio bih zadivljen ukoliko preživi do kraja godine. Verovatnije je da će dati ostavku do jeseni, ako ne i pre“, napisao je potom Švarc u još jednoj poruci.

Trampovi memoari, objavljeni pod naslovom „Umetnost dogovora“, bili su bestseler, a da bi ih napisao, Švarc je svojevremeno proveo 18 meseci sa Trampom, milijarderom koji se u to vreme bavio nekretninama.

U izjavi za časopis „Njujorker“ tokom prošlogodišnje predsedničke kampanje u SAD, Švarc je rekao da oseća „duboko kajanje zbog toga što je doprineo tome da Tramp bude predstavljen na način koji mu je doneo širu pažnju i učinio ga mnogo primamljivijim nego što jeste“, prenosi agencija.

 

Tanjug

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala