Zastava DAEŠ-a kod uhapšenih u Dečanima

© Sputnik / Petar VujanićManastir Visoki Dečani je zadužbina kralja Stefana III Dečanskog i cara Dušana. Gradnja je završena 1335. godine, a freske su završene oko 1350. godine. Manastir je posvećen Hristu Pantokratoru i Vaznesenju Gospodnjem - Spasovdanu.
Manastir Visoki Dečani je zadužbina kralja Stefana III Dečanskog i cara Dušana. Gradnja je završena 1335. godine, a freske su završene oko 1350. godine. Manastir je posvećen Hristu Pantokratoru i Vaznesenju Gospodnjem - Spasovdanu. - Sputnik Srbija
Pratite nas
U kući jednog od četvorice uhapšenih ispred kapije manastira Visoki Dečani pronađena je zastava DAEŠ-a, kao i oružje, piše prištinski list „Zeri“.

Tužilac koji je zadužen za ovaj slučaj rekao je, međutim, da su uhapšeni pod istragom zbog nedozvoljenog posedovanja oružja, ali da ona može biti proširena.

Prema pisanju prištinskog dnevnika, u toku je istraga kako bi se utvrdilo da li je oružje pronađeno u kući jednog od uhapšenih korišćeno u ranijim napadima u blizini Dečana, posebno u pucnjavi u obližnjem selu Goraždevac.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala