Pres-konferencija Kerija u Italiji završena skandalom (video)

© REUTERS / Nicholas Kamm/PoolZajednička pres-konferencija šefa diplomatije Italije Paola Đentilonija i državnog sekretara SAD Džona Kerija u Rimu
Zajednička pres-konferencija šefa diplomatije Italije Paola Đentilonija i državnog sekretara SAD Džona Kerija u Rimu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Zajednička pres-konferencija šefa diplomatije Italije Paola Đentilonija i državnog sekretara SAD Džona Kerija u Rimu završena je malim incidentom: jedna novinarka koja je sedela u prvom redu uspela je da dobaci ministrima dok su se udaljavali optužbu da su oni stvorili terorističku organizaciju DAEŠ.

Keri i Đentiloni su juče održali sastanak u okviru takozvane male grupe međunarodne koalicije za borbu protiv DAEŠ-a. Na sastanku su učestvovali predstavnici 23 zemlje i EU. Sastanak je završen zajedničkom pres-konferencijom italijanskog i američkog diplomate.

Na kraju razgovora sa novinarima, ministri su se uputili ka izlazu iz sale. U tom trenutku, novinarka koja je sedela u prvom redu ustala je i viknula: „Vi ste stvorili DAEŠ!“.

Ženu su odmah okružili policajci. Prema rečima prisutnih, glava italijanske novinarke bila je pokrivena maramom.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala