- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Raketni odgovor Rusije na bezumne pretnje Zapada | Od četvrtka do četvrtka

© Ministerstvo oboronы RF / Uđi u bazu fotografijaTestiranje nove modernizovane rakete PVO
Testiranje nove modernizovane rakete PVO  - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2024
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” direktor Evroazijskog bezbednosnog foruma dr Mitar Kovač.
Vladimir Putin peti put je na čelu države. Rusija će učiniti sve da ne dozvoli globalni sukob, ali nikome neće dozvoliti da joj preti, poručio je na paradi povodom Dana pobede i upozorio da su ruske strateške snage uvek u pripravnosti.
Raketne vežbe ruske vojske odgovor su na izjave francuskih, britanskih i američkih zvaničnika o namerama da pošalju vojsku u Ukrajinu
Saradnja Srbije i Kine prelazi na viši nivo – sa bilateralnih odnosa na sveuobuhvatno strateško partnerstvo i izgradnju zajednice dve države u budućnosti, poručeno tokom posete Si Đinpinga Beogradu
Na dnevnom redu sastanaka Komiteta ministara Saveta Evrope još uvek nema stavke o prijemu tzv. Kosova. Kurti kaže da su uslovi za prijem apsurdni.
Od četvrtka do četvrtka, 9.5.2024.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka, sada u novom terminu, od 20.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala