- Sputnik Srbija, 1920
MULTIMEDIJA
Kada slika govori više od hiljadu reči! Kroz Sputnjikove foto-galerije, infografike i drugi multimedijalni sadržaj sagledajte svet iz drugačije perspektive.

Sećanje na dan kada je sve stalo: Godišnjica zločina u Ribnikaru /foto/

Pratite nas
Na današnji dan pre godinu dana u OŠ "Vladislav Ribnikar" trinaestogodišnji K. K. ubio je deset osoba – devetoro dece i čuvara škole. Ranjeno je nekoliko učenika i nastavnica istorije.
© Sputnik / Lola ĐorđevićGodišnjica masovnog ubistva u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Rribnikar", u kojoj je učenik iz vatrenog oružja usmrtio devetoro đaka i čuvara škole, navršava se danas.
Godišnjica masakra u „Ribnikaru“ - Sputnik Srbija
1/5
Godišnjica masovnog ubistva u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Rribnikar", u kojoj je učenik iz vatrenog oružja usmrtio devetoro đaka i čuvara škole, navršava se danas.
© Sputnik / Lola ĐorđevićViši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv oca i majke dečaka-ubice, Vladimira i Miljane Kecmanović i još dve osobe iz streljane, u kojoj je dečak učio da puca. Otac K.K. je u pritvoru, dok se njegova majka brani sa slobode. K.K. je smešten u psihijatrijsku bolnicu za decu u kojoj se i dalje nalazi.
Godišnjica masakra u „Ribnikaru“ - Sputnik Srbija
2/5
Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv oca i majke dečaka-ubice, Vladimira i Miljane Kecmanović i još dve osobe iz streljane, u kojoj je dečak učio da puca. Otac K.K. je u pritvoru, dok se njegova majka brani sa slobode. K.K. je smešten u psihijatrijsku bolnicu za decu u kojoj se i dalje nalazi.
© Foto : Instagram/BudućnostSrbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odaje poštu stradaloj deci.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odaje poštu stradaloj deci. - Sputnik Srbija
3/5

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odaje poštu stradaloj deci.

© Sputnik / Lola ĐorđevićK.K. je na licu mesta ubio školskog čuvara i osam učenika - sedam devojčica i jednog dečaka, ranio je nastavnicu istorije i šestoro đaka, od kojih je jedna učenica kasnije podlegla ranama i postala deseta žrtva nezapamćenog masakra u novijoj istoriji Srbije.
Godišnjica masakra u „Ribnikaru“ - Sputnik Srbija
4/5
K.K. je na licu mesta ubio školskog čuvara i osam učenika - sedam devojčica i jednog dečaka, ranio je nastavnicu istorije i šestoro đaka, od kojih je jedna učenica kasnije podlegla ranama i postala deseta žrtva nezapamćenog masakra u novijoj istoriji Srbije.
© Sputnik / Lola ĐorđevićK.K. je 3. maja po dolasku u školu izvadio pištolj i pucao u radnika obezbeđenja, a zatim i u dvoje učenika. Nastavio je hodnikom ka učionici gde je sa vrata pucao ka nastavnici i ostalim učenicima. Nakon svega izašao je u dvorište i pozvao policiju.
Godišnjica masakra u „Ribnikaru“ - Sputnik Srbija
5/5
K.K. je 3. maja po dolasku u školu izvadio pištolj i pucao u radnika obezbeđenja, a zatim i u dvoje učenika. Nastavio je hodnikom ka učionici gde je sa vrata pucao ka nastavnici i ostalim učenicima. Nakon svega izašao je u dvorište i pozvao policiju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala