- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Crno-bela agonija, zvižduci i uperen prst u Brazilca: „Nije odradio zadatke“

© FOTO: FK PartizanMateus Saldanja, Partizan
Mateus Saldanja, Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 03.05.2024
Pratite nas
Partizan je nanizao čak pet poraza u svim takmičenjima, a ni promena trenera, odlazak Igora Duljaja i postavljanje Alberta Nađa na njegovo mesto, nisu doneli ništa pozitivno. Bar ne, u prvom meču, i u rezultatskom smislu. Završilo se zvižducima i uperenim prstom ka Brazilcu Saldanji...
Izašao je novi kormilar zaribalog „parnog valjka“ pred medije, što mu je i posao, posle poraza od Vojvodine golom bivšeg fudbalera Crvene zvezde Njegoša Petrovića u 94. minutu – 3:2.
Humska je ponovo zanemela, baš kao i pre nekolikko dana kada je ceo plen odneo i TSC koji je slavio rezultatom 2:1. Taj poraz koštao je posla Igora Duljaja, stigao je Nađ, ali je Partizan ponovo izgubio i praktično je ugrozio i to drugo mesto, jer mu diše za vratom ekipa iz Bačke Topole.
Takav scenario doveo je do zvižduka u Humskoj...
„Ne sećam se da je nekada bilo pet uzastopnih poraza. Činjenica je da je bilo ovakvih teških situacija kada sam igrao. To je sastavni deo života i ja prvi snosim odgovornost. Nemam problem sa kritikama, zvižducima, skandiranjem navijača, ali niko ne može da me ubedi da više voli Partizan od mene“, istakao je Nađ.
Dve velike prilike u prvom poluvremenu propustio je Brazilac Mateus Saldanja, koji se vraća iz povrede, i koji na neki način ispoljava nervozu. Dobio je žuti karton i Nađ nije želeo da rizikuje, izveo ga je iz igre pre vremena, kako bi izbegao potencijalno isključenje Brazilca.
„Saldanja nije u najboljem momentu. Dva meseca je bio odsutan i vidi se da je to uticalo na njega. Videli ste da ne može da se kreće, nije onaj sa početka prvenstva. Ušao je u problem sa kartonom, posle je mogao da dobije i crveni i nismo hteli da rizikujemo i odmah smo reagovali. Na kraju krajeva kada se podvuče crta, nije odradio zadatke koje smo mu dali na početku utakmice“, rekao je Nađ.
Sreća u nesreći za crno-bele jeste što naredni meč igraju u Kruševcu sa ekipom koja nema apsolutno nikakvih takmičarskih ambicija u plej-ofu i pred njima je jedan težak period zbog situacije koja vlada u klubu.
Fudbaleri Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2024
SPORT
Zvezda je sedmi put uzastopno šampion Srbije!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala