- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Džajić: Veliki dan za fudbal!

© Sputnik / Lola ĐorđevićDragan Džajić
Dragan Džajić - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2024
Pratite nas
Dragan Džajić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, obratio se prisutnima povodom početka radova na izgradnji Nacionalnog stadiona u Surčinu, poručivši da je to veliki dan za srpski fudbal i za sve one koji vole najvažniju sporednu stvar na svetu.
„Poštovani svi, danas je veliki dan za fudbal. Danas je dan kada svi treba da se radujemo, dobićemo jedno velelepno izdanje koje će u narednom periodu biti najleše ili među tri najlepša staidona u Evropi. Na nama koji radimo i koji volimo fudbal je da se izborimo da se na tom stadionu izbore dobri rezultati, da se izbore najveća takmičenja. Da stadion bude uvek pun i da da punu podršku reprezentaciji Srbije. Velika zahvalnost za ovo ima republika Srbije na čelu sa njenim predsednikom koji je i ovoga puta dokazao da ono što obeća ispunjava. Predsednik kada je posetio reprezentaciju pre nekoliko godina, pitao ga je jedan igrač, on je obećao. A sada, evo, ovo je trenutak kada ćemo udariti kamen temeljac. Ljubitelji fudbala vole fudbal, naše je da se postižu pobede i u tom slučaju će stadion biti uvek pun“.
© Sputnik / Lola ĐorđevićNacionalni stadion ilustracija
Nacionalni stadion ilustracija - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2024
Nacionalni stadion ilustracija
Reprezentativci Srbije Dušan Tadić i Filip Kostić snimili su video-klipove koji su emitovani putem video-bima, u vezi sa početkom radova na izgradnji Nacionalnog stadiona u Surčinu.
„Poštovanje svima, mislim da je Nacionalni stadion jedan neophodan sportski moderan objekat koji je izuzetno potreban našoj reprezentaciji, našoj državi. Otvaranjem tog stadiona se otvaraju mnoge mogućnosti. Velika stvar za reprezentativni fudbal, izuzetno se radujemo zbog toga, velika nam je čest što se kreće u realizaciju toga“, rekao je putem video-poruke kapiten Srbije Dušan Tadić.
Ponosan i zadovoljan zbog početka radova bio je i član Juventusa Filip Kostić.
„Nacionalni stadion je nešto što je neophodno u modernom fudbalu. Imao sam prilike da se tokom karijere uverim u tom. Jako bitno za našu državu i sport, jako se radujem, biće mi čas t i zadovoljstvo da prisustvujem tu kao navijač, ali i kao sportista“, rekao je Filip Kostić.
Stadion ilustracija - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2024
SPORT
Kako će izgledati Nacionalni stadion u Surčinu /foto/
Džajić i Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 01.05.2024
SPORT
Lopta kao kamen temeljac i poruka Vučića: „Finale Lige Evrope na Nacionalnom stadionu“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala